Bulkhall med fribärande konstruktion, integrerad sarg eller betongstöd löser din förvaring

När det kommer till förvaring så är bulkhallen en bra lösning. Det är ofta viktigt med högt i tak, stora golvytor med integrerad sarg eller betongstöd, breda portar eller öppna gavlar.

Hallgruppens bulkhall

Kan anpassas i storlek och höjd. Vanligtvis så är bulkhallen en bred och hög hall. Bredden för att det ofta krävs stora golvytor. Höjden för att lastbilar enkelt ska kunna tippa av materialet. Det är viktigt att tänka igenom vilken portlösning som passar bäst eller om det ska vara öppna gavlar på bulkhallen. Ska det vara betongstöd i typ "L" stöd, eller integrerad trä-sarg som stöd. Väljer du integrerad trä-sarg, så maximerar du din golvyta. Du kan även få flyttbara betongmurar om du vill skapa flera fack i din bulkhall. Självklart beräknas bågen för sidolasterna som uppstår när materialet trycks mot sargen. Vi på Hallgruppen har lång erfarenhet och många bra ideér som har blivit verklighet.

Användningsområden

Bulkhall används ofta till förvaring av spannmål, salt, pellets, sand, bulkvaror och sågspån. Självklart är det bara fantasin som sätter gränserna.

Gå gärna in och titta på vårt senaste projekt i Norrtälje, där vi har hjälpt en kund med två stycken bulkhallar 40x40x8 med öppna gavlar.

PS. Ta gärna en titt på våra andra produkter som lagerhallar.

Fyll i vårt enkla kontaktformulär, så tar vi kontakt med dig.

Kontaktformulär

 

Verifiering

 

Bulkhall med integrerad sarg

Bulkhall med betongstöd

Bulkhall med betongstöd