Easy Up tält ✓högsta kvalitet ✓snabb leverans ✓enkel och snabb montering ✓kan användas året runt

Quick Up | Easy Up tält är enkla och snabba att montera. Det är det ultimata reklamtältet eller arbetstältet på marknaden. Det är resultatet av många års produktutveckling med fokus på lätta och bärbara tältlösningar som verkligen håller. Våra Easy Up tält | Quck Up tält kan användas året runt, de ska inte förväxlas med enklare kopior som finns på marknaden. Hallgruppens Easy Up tält är ett reklamtält eller arbetstält som sätter en helt ny och bättre standard för funktionell design, och skapar en perfekt miljö för alla arbeten, händelser och fester. 
Easy Up tältet är extremt enkelt att sätta upp, och lika lätt att transportera och förvara i den medföljande väskan med hjul. Möjligheten att trycka sitt budskap på tältets olika ytor gör tältet till en storsäljare som reklamtält.

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?

Fyll i vårt enkla kontaktformulär här & nu.

Flamskyddad dukvatten tät duk

Fakta och storlekar Easy up tält.

Våra tält finns i fyra olika storlekar för snabb leverans. Easy Up tält ✓3x3 meter är den vanligaste storleken på ett reklamtält, men vi har även Easy Up tält ✓3x6, ✓4x4 samt ✓4x8 meter. De går att kombinera med varandra om ni behöver större yta. Det är bara att ställa dem bredvid varandra och komplettera med en hängränna som du fäster mellan tälten. ✓Tak duk och väggar är vattentäta och av ✓Bästa kvalitet ✓600D (styrka i trådarna i duken) ✓Polyester ✓Tejpade sömmar ✓Flamskyddad duk. Quick Up/ Easy Up tält är enkelt att montera och ta ned. Du kan ✓Enkelt justera benhöjden. Det tar liten plats att lagra och får enkelt plats i bilen. Du kan köpa eller hyra våra tält med eller utan väggar. Det går att komplettera med fler väggar efterhand. Vi skräddarsyr helt enkelt ert tält så att det passar ert behov. Självklart kan vi ta fram specialanpassade tält, men då behöver vi lite längre leveranstid. Våra Easy Up tält och reklamtält består av ✓Kraftfull sexkants aluminiumstomme (50 mm bred och 1,8 mm tjock), den är ✓Starkast på marknaden.

Många av tälten på marknaden är av en tunnare aluminium med pvc duk 300D, ej flamskyddade och har ej tejpade sömmar. Så vill du kunna använda ditt Easy Up tält under lång tid och i alla väder, så finns det inget som slår Hallgruppens Easy Up tält. För inte vill du väl att ditt Easy Up tält ska fatta eld när du sitter där med dina bästa vänner och grillar? Det är helt enkelt en billig försäkring att välja Easy Up tält från Hallgruppen.

EASY UP TÄLT EXTREM 3X3 m

Nu 4 999kr inkl. moms. Spara 20%

Ring våra säljare idag.

 

Christian Petersson
Säljare / Inspiratör
Östra & Södra Sverige
+46 (0)10 498 41 05
christian@hallgruppen.se


Björn Anttonen
Säljare
Västra & Södra Sverige
+46 (0)10 498 41 06
bjorn@hallgruppen.se


Alf Brännmark
Säljare
Stockholm & Norra Sverige
+46 (0)10 498 41 01
alf@hallgruppen.se


Göran Pettersson
Operativ chef
+46 (0)10 498 41 03
goran@hallgruppen.se

Visa ditt budskap med ett reklamtält

Ni kan få vilket motiv som helst på ert reklamtält. Det går att trycka bilder, logotyper och texter, eller varför inte kombinera dem alla? Vill ni ha ett riktigt profilerat tält, så är detta den bästa modellen på marknaden. Det går självklart att trycka både på insidan och utsidan av alla väggar och tak. Vi kan erbjuda en mängd olika färger. Standardfärger för leverans inom 2-3 dagar är: Vit, grå, sand, blå och svart. Vanliga användningsområden är eventtält, mässtält, reklamtält eller arbetstält.

Användningsområden

Perfekt för skördefester | höstmarknader | mässor | Golftält | Hantverkartält | sporttält | Depåtält | Racingtält | Servicetält | Marknadsstånd  – och alla andra sorters evenemang där du vill ha ett hållbart skydd, samtidigt som du kan sprida ditt budskap genom en kvalitetsprodukt till reklamtält. 

 

Easy Up tält och reklamtältGaranti Easy Up tält

Kompletterar du våra Easy Up tält med viktplattor så får du 2 års garanti.

"Vi är supernöjda med Easy Up tältet och den service ni har" // Ana, Hammaröbostäder

"Tack för ett trevligt samtal och en fantastisk support med leveransen. Tältet kom dagen efter beställning och fungerar kanon" // Mikael, Thörnqvist Måleri AB.

 

 

 

Hallgruppen leverantör av reklamtält/ Easy Up tält till Rally X i Arvika 2017

Reklamtält Easy Up Rally X Arvika 2017Motorsporten kräver kvalitet i alla led för att man ska kunna vara konkurrenskraftig. Därför är Hallgruppen en given leverantör av reklamtält.

Produktblad

Produktblad Easy Up tält
Klicka här för att ladda ner produktblad
Easy Up tält

Teknisk information Easy Up tält

Titta på vår kvalitet!