Du har förmodligen redan koll på hur viktig en effektiv lagerföring är för produktionskedjan.

Planerar du att expandera, eller ska du flytta ditt lager eller produktion?

Oavsett om det är permanent eller tillfälligt så finns det effektiva möjligheter och lösningar. Ett av de största skälen till att hyra en tälthall är att det ökar företagets kapacitet, så du kan använda dina pengar till att investera i material som du kan förädla och tjäna pengar på. Det kan även handla om att du tillfälligt behöver någonstans att förvara varor, produkter eller inventarier. Följande är några fördelar som kan komma av att hyra ett lager:

Du kan skräddarsy din lagerhall så att de passar dig till fullo

När du hyr en lagerhall eller tälthall kan du få den i den optimala storleken för just ditt ändamål. Med inredning som passar, allt från pallställ, grenställ, avfuktning, belysning, isolering mm. Du väljer vilka portar du vill ha, vi erbjuder alla storlekar på portar, el eller manuella. Skjutportar, Vikportar, Takskjutsportar, PVC portar, snabbrullportar, metallrullportar, ja det är bara att komma med ett önskemål, så löser vi det. Självklart hjälper vi dig att hitta bästa lösningen.

Leveranser

Slutkunden kräver idag snabbare och snabbare leveranser, vilket kan sätta press på leverantör och återförsäljare. Genom att hyra lagerhall från Hallgruppen kan du effektivisera dina produktionstoppar, effektivisera arbetet och möta distributionskraven på ett sätt som även motsvarar din budget och kundens förväntan. Sen hjälper det till att Hallgruppen kan leverera skräddarsydda lagerhallar snabbare än någon annan i branschen.

Flexibilitet

Att hyra tälthall, produktionshall eller lagerhall gör din verksamhet mer flexibel. Du betalar bara för det utrymme du behöver. Eftersom det går att korta av och förlänga våra lagerhallar så kan du både minska och öka din kapacitet vid behov. Detta blir speciellt användbart under försäljnings- och distributionstoppar som olika högtider där det är extra svårt att möta kundernas krav.

Tillfälligt lager eller produktion

När du måste byta lokaler med kort varsel på grund av en flytt eller någon typ av olycka kan du hyra lagerhall. Det kan även vara smart att magasinera i en lagerhall medan du bygger om eller renoverar i väntan på att lokalen ska bli färdig att flytta in i. Hyr lagerhall för att täcka dina behov.

Pappersindustri valde att hyra lagerhall från Hallgruppen.

Vill du att vi kontaktar dig, så kan du fylla i vårt enkla och snabba kontaktformulär

Kontaktformulär

 

Verifiering

Produktblad

Produktblad hyra tälthall


Lagerhall grå

Lagertält avfuktat vinter

Hyr-hall från Hallgruppen

Bulkhall 40x40x8

Isolerat lagertält

Tälthall med isolerduk

Virkesmagasin valfri takhöjd

Virkesmagasin med ventilationsnät i gavel

Lagerhall Hallgruppen 20x40x6

Specialhall