Hyra arbetstält från Hallgruppen

Hyra väderskydd

Väderskydd tält med sandwichelement

Hyra väderskydd och arbetstält har många fördelar.

Du har förmodligen redan koll på hur viktig ett effektivt montage är för lönsamheten och för att leverera i tid. Hyra väderskydd är ingen kostnad, det är en investering som gör att du slipper onödiga viten och sömnbrist.

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?

Fyll i vårt enkla och snabba kontaktformulär

Hyra arbetstält leder till att du sover bättre på nätterna?

Ett av de största skälen till att hyra ett väderskydd eller arbetstält är att det ökar effektiviteten och lönsamheten på ditt montaget. Det är enklare att hålla leveranstiden, och du slipper tråkiga viten bara för att vädret inte stod på din sida. En minst lika viktig del idag är att det höjer arbetsmiljön och arbetsmoralen hos dina montörer. Det kan även handla om att du tillfälligt behöver någonstans att förvara varor, produkter eller inventarier. Följande är några fördelar som kan komma av att hyra ett väderskydd.

Du kan skräddarsy ditt väderskydd så att det passar ditt projekt till fullo

När du hyr ett väderskydd kan du få det i den optimala storleken för just ditt ändamål. Höjbart, genomskinligt tak, på ställning och mobilt. Vill du ha bygghiss, trapphus mm. Det är bara att komma med ett önskemål, så löser vi det. Självklart hjälper vi dig att hitta bästa lösningen.

Är du i anläggningsbranschen?

Då är du ofta i behov av att hyra arbetstält eller väderskydd. Hos Hallgruppen kan du hyra arbetstält som är i exakt den storlek som du behöver för de olika projekten. Med våra arbetstält och väderskydd behöver du inte vara låst till att äga ett tält i en viss storlek, och du slipper förvaring och underhåll när arbetstältet inte används. Dessutom slipper du tråkiga och oförutsedda kostnader som ofta uppstår då delar kommer bort vid upp- och nedmontering eller lagring.

Leveranser

Hallgruppens Väderskydd och Arbetstält är enkla och snabba att montera. Genom att hyra väderskydd och arbetstält från Hallgruppen kan du effektivisera ditt bygge, höja arbetsmiljön och möta byggkraven som kunden förväntar sig. Sen hjälper det till att Hallgruppen kan leverera skräddarsydda väderskydd snabbare än någon annan i branschen, tack vare vår långa erfarenhet och goda kontakter.

Flexibilitet

Att hyra arbetstält och väderskydd göra din verksamhet mer flexibel. Du betalar bara för det utrymme du behöver. Eftersom det går att korta av och förlänga våra väderskydd så kan du både minska och öka storleken efter behov. Vi tror att väderskyddat byggande är framtiden, med handen på hjärtat, vad tror du?

Vanliga användningsområden

När du måste byta lokaler med kort varsel på grund av en flytt eller någon typ av olycka kan du hyra väderskydd. Det kan även vara smart att magasinera i ett väderskydd under vår, sommar och höst, medan du bygger om eller renoverar i väntan på att lokalen ska bli färdig att flytta in i. Vanliga användningsområden vid ombyggnader eller större projekt är förvaring av dörrar, fönster och isoleringsmaterial eller som fältverkstad för rörläggaren och omklädningsrum för snickaren. Hallgruppens väderskydd och Arbetstält passar perfekt vid håltagning i tak, övertäckning av gjutarbeten och beläggningar av tätskikt. Du kan även använda det till övertäckning av broar, även om det vanligaste användningsområdet är för övertäckning av hus som byggs under de fuktiga och kalla årstiderna. Ska du ha utförsäljning, så kan detta vara en bra lösning. Hyr väderskydd och Arbetstält från Hallgruppen, vi täcker dina behov.

 

Ring våra säljare idag

Christian Petersson
Säljare / Inspiratör
Småland & Södra Sverige
+46 (0)10 498 41 05
christian.petersson@hallgruppen.se


Alf Brännmark
Säljare Stockholm/ norra Sverige
+46 (0)10 498 41 01
alf.brannmark@hallgruppen.se


Björn Anttonen
Säljare
Västra & Södra Sverige
+46 (0)10 498 41 06
bjorn.anttonen@hallgruppen.se


Göran Pettersson
Operativ chef
+46 (0)10 498 41 03
goran.pettersson@hallgruppen.se

Produktblad väderskydd och arbetstält