Isolerad tälthall som lager eller produktionshall, vad passar dig bäst?

Isolerat lagertält 

 

Kostnadseffektiva isolerade tälthallar

Hallgruppen erbjuder en kostnadseffektivt och praktiskt isolerad tälthall. Vi kan genom våra konstruktörer erbjuda en flexibel och isolerad byggnad som ger stora fördelar gentemot andra isolerade byggnader.

Hallgruppens isolerade tälthallar finns i flera olika nivåer, efter behov av isolering.

Vi kan anpassa oss efter de flesta produkter och råvaror, antingen det är krav på kylning, uppvärmning, kostnader eller miljö.

Isolerad tälthall med print djurpark

Isolerade tälthallar

Är en bra lösning för lagerhallar och produktionslokaler. Ibland räcker inte den vanliga ytterduken till för att skapa det klimat som du vill ha. Vi erbjuder olika sorters isoleringslösningar, för att du som kund ska få den bästa lösningen för ditt projekt. Är det ett tillfälligt projekt, så kan det räcka med att komplettera med en enkel innerduk. Innerduken fäster vi på undersidan av takstolarna, detta skapar en luftkudde som fungerar som en enkel isolering. Ska du hyra en längre period eller om det är en mer permanent lösning, så rekommenderar vi en isolerduk. Isolerduken består av dubbla lager med duk som omsluter ett isoleringsmaterial. Denna duk finns i två tjocklekar, 45 mm (U-värde 0,8) eller 90 mm (U-värde 0,38). Att välja en isolerad tälthall, plasthall (pvc hall) för produktion är att höja arbetsmiljön. Vanliga användningsområden är: lagerhall för temperaturkänsliga produkter, bilhallar och temporära sporthallar.

Vill du ha värme eller kyla?

Då rekommenderar vi att du kompletterar ditt tält med en kyl- eller värmekälla. Vi har olika lösningar, så efter att vi har gjort en behovsanalys tillsammans, så tar vi fram den mest effektiva lösningen till dig.

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?

Fyll i vårt enkla kontaktformulär, så återkommer vi inom 24 timmar.

Produktblad

Produktblad isolerad tälthall

 

Isolerad ytterduk

Tälthall med isolerad ytterduk

Isolerad tälthall med dörr

Isolerad tälthall med takskjutport

Bulkhall med isolerad ytterduk

Isolerad tälthall med integrerad sarg

Isolerad innerduk

Tälthall med isolerad innerduk