Kan en tälthall, plasthall eller lagerhall vara lösningen på ditt problem?

Då har du kommit rätt

Vi kan leverera tälthallar snabbt och med hög kvalité. Det finns många benämningar på denna produkt: lagerhall, plasthall (pvc hall) eller tälthall. Det viktiga är att vi hjälper dig att lösa ditt problem, kortsiktigt som långsiktigt. Behöver du en produktionsyta, eller mer lageryta? Då är våra tälthallar ett utmärkt alternativ. 

För oss är skräddarsydda tälthallar standard

Våra fribärande tälthall och plasthall är skräddarsydda för varje projekt, tack vare våra egna konstruktörer, så att tälthallarna lever upp till de krav som ställs med snö-zoner, vindlaster och terrängklasser. Våra tälthallar och plasthallar finns i alla bredder. Längd och höjd bestämmer du helt själv.

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i vårt enkla kontaktformulär

Christian Petersson

Säljare / Inspiratör
Småland & Södra Sverige
+46 (0)10 498 41 05
christian.petersson@hallgruppen.se

Alf Brännmark

Säljare 
Stockholm & Norra Sverige
+46 (0)10 498 41 01
alf.brannmark@hallgruppen.se

 

Björn Anttonen

Säljare 
Västra & Södra Sverige
+46 (0)10 498 41 06 
bjorn.anttonen@hallgruppen.se 

 

 

Göran Pettersson

Operativ chef
+46 (0)10 498 41 03
goran.pettersson@hallgruppen.se

 

Välj mellan att köpa eller hyra våra tälthallar

Idag är det ofta snabba och tillfälliga projekt inom tillverkningsindustrin och byggbranschen. Detta gör att fler och fler av våra kunder hyr sina tälthallar, plasthallar (pvc hall) som lagerhallar eller lagertält, eftersom de inte vet hur långt projektet kommer att fortlöpa. Självklart kan du alltid köpa loss våra hyr-hallar när du märker att ditt projekt går över till en permanent produktion. Fördelen med att hyra lagerhall är att du kan använda dina pengar till att investera i dina produkter eller maskiner istället för att binda upp dem i fastigheter. Då kan du ta fler affärer och tjäna mer pengar, och det är precis vad vi vill att du ska göra.

Tälthallar

Tälthallar, plasthallar (pvc hall) används ofta som tillfälliga eller permanenta lagerhallar. Våra största kunder jobbar inom tillverkningsindustri, träindustri, kommun och hamnar. De använder sina tälthallar som: lagerhallar, virkesmagasin, bulkhallar, hall över plansilo, avfallsanläggningar och saltlager

Tillbehör till din tälthall, plasthall

Självklart kan du välja till portar, dörrar, belysning, avfuktning, traverser, pallställ, entresol och isolering. Vi har även väderskydd/ vindskydd som kan vara en effektiv lösning på ditt projekt.

Vilken port ska du välja?

När vi kommer till vilken port du behöver, så löser vi det mesta. Det vi behöver veta är vilket dagermått du vill ha i din portöppning. Vi samarbetar med ett flertal porttillverkare, eftersom vi är övertygade om att det är det enda sättet att verkligen kunna ta fram den bästa porten för just ditt ändamål. De vanligaste portarna är: Skjuport i PVC, Vikport, Taksjutport, snabbrullport, vertikal dukport och metallrullport, men vi har lösningar för portöppningar så att du kan få in ett helt flygplan. Behöver du elport med eller utan fjärröppning? Vi löser det också. Portens placering väljer du själv, men vi rekommenderar att sätta portarna i gavlarna så långt det går. Behöver du ha en port på långsidan, så rekommenderar vi ett skärmtak över porten. Behöver du en bredare port än vad cc måttet är mellan bågarna på tälthallen, så gör vi en avväxling. När vi kommer till portar och dörrar, så är det viktigaste att det löser dina logistik problem. Vi på Hallgruppen har inga problem att anpassa oss. För oss är skräddarsydda lösningar standard.

Ska din tälthall sticka ut, eller smälta in i miljön?

Vi kan leverera i stort sätt alla färger i flera nyanser. se vår färgkarta här.

Färgprover på våra tälthallar 

 

Vi levererar nyckelfärdiga projekt

Hjälper dig med plan- och fasad-ritningar till bygglovet. Vår långa erfarenhet och engagemang gör att vi har hög leveranssäkerhet. Våra inköpare gör regelbundna besök i våra tillverkningsfabriker, inte bara för att säkerställa kvaliteten, utan även för att våra leveranstider ska bli så korta som möjligt.

Avfuktade tälthallar

Används ofta för att minimera reklamationer på produkter i en lagerhall. I en vanlig tälthall, plasthall (pvc hall) bildas kondens, I vissa fall räcker det med ventilationshuvar och takfläktar, men är du rädd om dina produkter? Då är en avfuktad tälthall det optimala. Den avfuktade tälthallen gör att dina produkter i din lagerhall inte får rost-, korrosion- eller mögelangrepp. Avfuktad tälthall använd ofta som lager för obehandlat stål, aluminium, trä och emballage.

Förankring av din tälthall

Väljer du Hallgruppen, så behöver du aldrig vara orolig över förankringen. Vi gör alltid dragprov, för att säkerställa att din hall är rätt förankrad. Oftast räcker det med ett antal jordspett i varje fotplatta som är ca. 1m långa, men ibland krävs det jordankare för att vi ska kunna garantera att tälthallen är rätt förankrad. Våra tälthallar kan monteras på grus, asfalt, betong, stål, ja vi löser förankringen så att det passar ditt underlag.

För oss är skräddarsydda tälthallar standard

Våra fribärande tälthallar är skräddarsydda för varje projekt, tack vare våra egna konstruktörer, så att de lever upp till de krav som ställs med snö-zoner och vindlaster. Våra hallar finns i alla bredder. Längd och höjd bestämmer du helt själv.

Ps. Självklart är vi CE certifierade. 

Produktblad tälthallProduktblad Tälthall, Lagerhall och plasthall