Har du virke under din carport som måste räddas?

Jag vet att det inte är så roligt alla gånger, men det känns alltid bra när du väl gjort det där som du har gått och retat dig på en längre tid. Ett tips är att införskaffa en kvalitets presenning

Ibland tänker vi lite fel, inte du kanske, men du känner säker någon som har varit på något varuhus och ännu en gång köpt en dyr presenning... Ja, du läste rätt DYR. En dyr presenning är den som bara håller ett år. Den är oftast väldigt lätt, vilket gör att den lätt blåser iväg eller ligger och slår tills den går sönder. Alla presenningar under 300g/ kvm är dyra, även att de kostar under 30kr/ kvm. Om du lägger ihop din tid det tar att köpa den, kostnaden för transport, och att du behöver göra detta varje år. Då är inte den lätta presenningen för under 30kr/ kvm, så billig. En riktig presenning väger över 500g/ kvm, och även om den skulle kosta det tredubbla, så är det fortfarande mycket billigare att köpa en kvalitetspresenning. Nu kostar den inte tre gånger så mycket hos Hallgruppen. Ring oss, så hjälper vi dig med dina önskemål, eller fyll i vårt enkla kontaktformulär, så hör vi av oss till dig. Så se till att täcka ditt virke eller utemöbler som står under carporten med en kvalitetspresenning, så spar du både tid och pengar.

 

Kampanj på gröna presenningar

5x7 m, 6x8 m och 6x10m

Beställ min. 25st så får du 10% rabatt

 

Självklart kan du beställa våra presenningar styckvis. Vi levererar presenningar i olika kvaliteter samt speciallösningar såsom draperier, mellanväggar och andra lösningar utifrån era behov och önskemål. Proffsen väljer vår presenning eftersom den tål hårda tag, samtidigt som den är smidig även när det är kallt. Vill du ha en presenning som klarar många år av hårt slitage? 

Presenningar för lagring och täckning används av många olika branscher. Inom bygg, konstruktion, jordbruk och industri används våra robusta och hållbara presenningar dagligen för att förenkla olika lagringsuppgifter. Presenningar är också mycket eftertraktade bland privatkunder som använder dem som skydd, transport och för andra typer av funktioner. 

Dukkvalitet

Vår standard presenning väger ca 650 gram/ kvm (23 Ounces OZ) och är självklart UV- och mögelskyddad samt brandklassad. Självklart är har den en matt yta som fungerar som halkskydd, vilket vi rekommenderar för användning på vintern. 

Storlekar och färg

Vår standard färg på presenningar är grön/ grå denna har vi alltid på lager för snabb leverans. Vi har alla typer av storlekar och färger. Vi nöjer oss inte bara med standardlösningar. Mot avrop och lite längre leveranstider 2-3 veckor kan vi leverera vit, svart, orange, blå, och gul presenning Ska jag vara riktigt ärlig, så kan vi leverera de flesta färgerna och storlekarna.

Starka öljetter i mässing

Våra presenningar levereras med mässings öljetter. Vi rekommenderar att sätta öljetterna med 1 meters mellanrum.

Vill du ha din logo eller en text på dina presenningar?

Vill du ha din logo eller något annat tryckt på presenningen? Det är bra reklam och det blir mindre stölder med logo/ text på din presenning. Du kan få din logo tryckt till ett bra pris. Du behöver en högupplöst logo i eps, ai, tif, psd eller pdf. Fyll i vårt enkla kontaktformulär, så kontaktar vi dig.

PS. Vi har även snösegel.

Vårt lyftsegel eller snösegel används inte bara för att skydda när du gjuter en betongplatta. Utan många använder det för att lyfta undan snö, jord, grus, sand. Att hissa upp isolering eller andra material med.

För mer information och beställning kontakta våra säljare. 

Christian Petersson
Säljare / Inspiratör
Östra & Södra Sverige
+46 (0)10 498 41 05
christian@hallgruppen.se


Björn Anttonen
Säljare Västra & Södra Sverige
+46 (0)10 498 41 06
bjorn@hallgruppen.se


Alf Brännmark
Säljare Stockholm/ Norra Sverige
+46 (0)10 498 41 01
alf@hallgruppen.se


Göran Pettersson
Operativ chef
+46 (0)10 498 41 03
goran@hallgruppen.se


 

Produktblad presenning

Produktblad presenning
Klicka här för att ladda ner produktblad

 

Kontaktformulär

 

Verifiering