Enkla och snabba att montera.

Du kan hyra dem för korta och långa projekt. Vi har många bredder och med 2,5 m eller 4 m ben. Kan byggas i valfria höjder på ställning eller syll. Självklart kan du få både lyftbara, mobila och på byggställning.

Väderskydd och Arbetstält rån Hallgruppen  Väderskydd & Arbetstält

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?

Fyll i vårt enkla och snabba kontaktformulär i dag.

Användningsområde

Behöver du täcka in en betongplatta som ska gjutas, eller är det ett tak-byte på gång? Då är det väderskydd tält du ska välja eller väderskydd på ställning. Det ger friska hus och människor. Fuktsäkerhet är lika viktigt som hållfasthet och brandsäkerhet.

Självklart kan det användas som prefab-, lager- och försäljningstält. Egentligen är det bara fantasin som sätter stopp för användningsområdet.

Behöver du byta lokaler med kort varsel på grund av en flytt eller någon typ av olycka? Då kan det vara smart att ✓magasinera i ett väderskydd. Eller medan du bygger om eller renoverar i väntan på att lokalen ska bli färdig att flytta in i. Vanliga användningsområden vid ombyggnader eller större projekt är vid grundarbeten ✓renovering ✓intäckning ✓byggetablering ✓prefabricera rör ✓svetsning ✓kapning ✓förvaring av dörrar och fönster och ✓isoleringsmaterial eller som fältverkstad för rörläggaren och omklädningsrum för snickaren. Hallgruppens väderskydd och arbetstält passar perfekt vid håltagning i tak ✓övertäckning av gjutarbeten och beläggningar av tätskikt. Du kan även använda det till övertäckning av broar, även om det vanligaste användningsområdet är för övertäckning av hus som byggs under de fuktiga och kalla årstiderna. Ska du ha utförsäljning så kan detta vara en riktigt bra lösning. Hur som så täcker vi in dina behov,

Det finns inga dumma frågor vad det gäller väderskydd. Vi på Hallgruppen hjälper dig med den optimala lösningen.

Vi har även lagerhallar, plasthallar (pvc hallar) och tälthallar som kan vara ett alternativ. Vill du veta mer om våra lagerhallar kan du klicka här!

Väderskydd och arbetstält om du inte har tumme med vädergudarna

Väderskydd special gjutning av betongplatta

Vi erbjuder allt från standardlösningar till specialkonstruktioner. Våra väderskydd tält och arbetstält, (eller byggtält som vissa kallar det) är gjorda av ✓stark aluminium med ✓700 gram flamskyddad pvc duk som monteras med kederlist. De är ✓mobila ✓lyft- och öppningsbara och ✓kan byggas på ställning. De finns bredder från 3-17m som standard. Var inte rädd för att fråga efter en speciallösning. Vår långa erfarenhet gör att det är väldigt få saker som är omöjligt. Du kan hyra våra tält med snabb och säker leverans. Vi kan även täcka in brobyggen och andra intäckningar.

Fördelar med väderskyddat byggande

Den vanligaste frågan vi får är: Vad kostar väderskydd? Vad kostar projektet utan väderskydd, brukar bli motfrågan. Svaret är att det blir ✓bättre arbetsmiljö ✓högre produktivitet ✓enklare planering och ✓snabbare byggtider. Alla dessa besparingar leder till mer lönsamhet i ditt byggprojekt. Det är ✓en investering, inte en kostnad. Vill du hyra väderskydd? Vill du veta vilket pris det blir på ditt väderskydd eller arbetstält? Kontakta våra säljare, eller fyll i vårt enkla och snabba kontaktformulär.

Nödhjälps- eller beredskaps-tält 

Beredskapstält eller nödhjälpstält

 

 

Ring våra säljare idag

Björn Anttonen
Säljare
Västra & Södra Sverige
+46 (0)10 498 41 06
bjorn.anttonen@hallgruppen.se


Christian Petersson
Säljare / Inspiratör
Östra & Södra Sverige
+46 (0)10 498 41 05
christian@hallgruppen.se


Alf Brännmark
Säljare Stockholm/ norra Sverige
+46 (0)10 498 41 01
alf.brannmark@hallgruppen.se


Göran Pettersson
Operativ chef
+46 (0)10 498 41 03
goran.pettersson@hallgruppen.se

 

Produktblad väderskydd & arbetstält

Produktblad snitt väderskydd och arbetstält

Produktblad väderskydd och arbetstält

Snittritningar väderskydd & arbetstält

Snitt 5m bredd

Snitt 7m bredd

Snitt 9m bredd

Snitt 11m bredd