Virkesmagasin 80 x 100 m

Virkesmagasin är mycket vanliga i träindustrin när det gäller förvaring av slutprodukter.

Hallgruppen har levererat olika typer av virkesmagasin till många stora producenter av virke och tryckimpregnerat virke i Sverige. Varför? Jo för att vi har ✓högst kvalitet på vår produkt i branschen, ✓snabb leveranstid och ✓så håller vi vad vi lovar.

Virkesmagasin typ skärmtak

Virkesmagasin typ skärmtak

Detta skärmtak är en ny produkt från Hallgruppen. Kunden hade önskemål om ett skärmtak som var anpassat för träindustrins logistik. Detta skärmtak i pvc har ett cc mått på 7 meter mellan bågarna, så att kunden kan få plats med sina virkespaket. Virkesmagasinet är konstruerat så att det går att lagra virkespaket från alla sidor av skärmtaket. Förutom att kunden hade en egen idé som vi hjälpte till att förverkliga, så hade de även önskemål om att det skulle gå så fort som möjligt. Detta skärmtak är 20x56x7 (BxLxSH), det byggdes på 8 dagar! Kunden blev så glad att de beställde ytterligare att virkesmagasin från Hallgruppen. Vi på Hallgruppen tycker alltid det är lika kul när vi kan överträffa kundens förväntningar. 

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i vårt enkla kontaktformulär, så hör vi av oss inom 24 timmar.

Stort ansvar

När man får äran att leverera sina produkter till stora som små företag, så medföljer det ett stort ansvar. Det är inte alltid det är priset som avgör vem som får jobbet, utan det gäller att ✓förstå kundens behov och hitta den ✓optimala lösningen av virkesmagasin som passar deras verksamhet. Den viktigaste punkten är oftast att man ✓håller tidsplanen, och det är vi väldigt duktiga på i Hallgruppen. Därför får vi oftast leverera inte bara ett virkesmagasin utan det slutar ofta med att vi får fler beställningar. Detta betyder inte att byggnaderna ser lika dana ut, utan oftast skräddarsyr vi varje magasin för ändamålet.

Behovsanalys

När vi besöker en kund som är intresserad av ett virkesmagasin så är det första vi gör att ✓titta gemensamt på behovet. Hur ser logistiken ut? Hur stora är paketen med virke? Hur ofta omsätter de sitt lager? Vart tar snö och vatten vägen från taket? Vilken snözon och vindlast behövs? Ja som du förstår, så är det många viktiga frågor som måste rätas ut för att vi ska kunna lämna ett bra affärsförslag. Det som oftast är avgörande för att få leverera ett virkesmagasin är att ✓tänka lite annorlunda än mot en vanlig tälthall eller lagerhall. Ofta kan kunden ha stödben i hallen, vilket gör att våra konstruktörer kan beräkna på ett annat sätt, detta gör att priset blir betydligt lägre eftersom det inte går åt lika mycket stål.

 

 

Björn Anttonen
Säljare
Västra & Södra Sverige
+46 (0)10 498 41 06
bjorn@hallgruppen.se


Christian Petersson
Säljare / Inspiratör
Östra & Södra Sverige
+46 (0)10 498 41 05
christian@hallgruppen.se


Alf Brännmark
Säljare
Stockholm & Norra Sverige
+46 (0)10 498 41 01
alf@hallgruppen.se


Göran Pettersson
Operativ chef
+46 (0)10 498 41 03
goran@hallgruppen.se

Virkesmagasin 18x25x7

Virkesmagasin med ventilationsnät i gavel