Arbetstält

Skydda byggarbetsplatsen med ett industritält

Vid hårt väder med blåst, regn och snö kan bygget snabbt försenas. Ibland krävs det bara ett enda häftigt skyfall för att du ska behöva ägna tid åt att reparera skador eller avlägsna vatten. Genom att totalt täcka arbetsplatsen med ett industritält eller ett arbetstält kan du säkerställa att ditt projekt inte blir försenat och att ditt material inte blir förstört på grund av väder och vind.

Industritält är stabila och rejäla, vilket gör att du kan montera dem på de mest otympliga byggarbetsplatserna. Du kan såklart även använda dem som lagertält för material som behöver finnas på plats men skyddas från väder och vind. Hallgruppens industritält ger ett effektivt skydd mot krävande och vått väder. De kan användas som prefabtält, lagertält, produktionstält, materialtält, övertäckning under renoveringsprojekt eller gjutarbeten och mycket mer. 

 

F_begagnad_talthall

Industritält för många användningsområden

Hallgruppens industritält ger ett effektivt skydd mot krävande och vått väder. Tälten vi erbjuder är flexibla och kan till exempel användas som 

  • prefabtält
  • lagertält
  • produktionstält
  • materialtält
  • övertäckning under renoveringsprojekt eller gjutarbeten

och mycket mer. När du hör av dig till oss pratar vi tillsammans om vilket typ av industritält du har tänkt dig. Vi har stor erfarenhet av industritält och tälthallar, och därför är vi trygga i att ge dig råd och tips som vi tror ger dig det bästa tältet för just dina behov.  

 

F_virkesmagasin (2)

Praktiska och stabila arbets- och industritält

Våra industritält är utformade av kraftiga aluminiumprofiler med flamskyddad PVC-duk i många valbara färger. Tälten är enkla att transportera och montera. De är dessutom lyft-och öppningsbara. Vi satsar även på tält som är så flexibla att de kan byggas på en ställning och flyttas med kran. Detta ser vi som nödvändiga egenskaper eftersom vi vet vad som krävs av våra industritält på arbetsplatsen. Vi erbjuder allt från standardlösningar till specialkonstruktioner. 

Kontakta oss via telefon eller via offertförfrågan här på hemsidan så kan vi tillsammans utarbeta rätt lösning för dig och ditt företag!

 

F_lagerhall3
Vill du att vi ska kontakta dig?
Filer
Vi hjälper dig!