Evenemang

EasyUp tält för många
användningsområden

EasyUp-tält är smidiga tält som skyddar mot sol, regn och vind. Tälten är alltid snabba att montera och lätta att transportera. Huvudfunktionen hos ett PopUp-tält är den smarta ramen som levereras hopfälld och förvaras i en medföljande väska på hjul.

När det sedan är dags att sätta upp tältet görs detta på bara några minuter med den smidiga PopUp-funktionen. Detta skapar stora möjligheter att använda tälten i varierande sammanhang - ett snabbtält är lika praktiskt som avskärmning på mässan som för hantverkaren som behöver skydd mot sol, vind och regn under arbetet. Det finns även möjlighet att trycka sitt eget budskap på tältets olika ytor och därför används EasyUp-tält ofta som reklamtält. EasyUp-tälten kan tryckas med logotyp, foto eller grafik med marknadens senaste tryckteknik.

Stabila PopUp-tält och snabbtält till stora och små tillställningar

EasyUp och PopUp-tält är snabba att montera, men det innebär inte att stabiliteten och hållbarheten är sämre för det. Snabbtälten har en kraftig aluminiumstomme med sexkantsprofil, 50 cm bred och 1,8 mm tjock. Eftersom stommen är gjord i aluminium har den en utmärkt korrosionsresistens och hållbarhet till skillnad från stålramar, vilket även gör att tälten kan användas året om - perfekta för såväl julmarknader som vintersportsevenemang!

F_quickup (4)

Praktiska och säkra snabbtält 

Såväl tak som väggar hos våra EasyUp-tält är vattentäta, vilket behövs när regnet faller eller snön yr mot tältduken. Duken är även flamskyddad och uppfyller därmed även en viktig säkerhetsaspekt. Den är tillverkad i slitstark 600D polyester med tejpade sömmar, och tål att användas gång efter gång. Tältets ben är justerbara och kan ge en innertakshöjd på 2,1 m. Här nedanför hittar du flera olika storlekar på EasyUp-tält. Vi lagerför även ett flertal olika färger, och kan därmed erbjuda en stor variation till dig. Vill du presentera produkter eller kanske inhysa speedwaycyklar? - Vad du vill använda snabbtältet till är upp till dig!

F_QU_market

Letar du efter ett smidigt EasyUp-tält? Kontakta oss gärna, antingen via telefon eller offertförfrågan, så hjälper vi till! 

Lagerförda storlekar:

Easy Up tälten levereras i två typer av ramar: 

  • EXTREM: 50x50mm sexkantsprofil med 1,8mm godstjocklek
  • PROFF: 40x40mm fyrkantsprofil med 1,8mm godstjocklek

3x3 m, 3x6 m, 4x4 m, 4x8 m lagerhålls i färgerna: vit, grå, sand, blå och svart. 

Andra färger kan fås på beställning.

Vikt

  • 3x3m ram och tak 37 kg
  • 3x6m ram och tak 61 kg
  • 4x4m ram och tak 47 kg
  • 4x8m ram och tak 78 kg

Storlek (ihopvikt)

  • 3x3m 163x33x32 cm
  • 3x6m 163x53x32 cm
  • 4x4m 208x32x32 cm
  • 4x8m 208x53x32 cm
Användningsområden: Skördefester - höstmarknader - mässor - golftält - hantverkartält - sporttält - depåtält  racingtält - servicetält - marknadsstånd - partytält
Vill du att vi ska kontakta dig?
Vi hjälper dig!