Arbetstält för en effektiv arbetsplats

Det viktigaste med ett arbetstält är att det skyddar mot vädrets krafter, och precis det gör hallgruppens arbetstält, lagertält och väderskydd. När regnet eller snön piskar mot tältets tak tackar man sig själv för att man investerade i ett tält till arbetsplatsen - inte bara för att man själv är torr, utan för att hela arbetsplatsen är det! På så sätt kan arbetet gå vidare i samma tempo som innan och ingen behöver plocka undan material eller säkra fuktkänsliga områden.

Hos oss på Hallgruppen kan du både köpa och hyra arbetstält, och vi har dessutom smarta finansieringslösningar för att köpa eller hyra arbetstält under en viss period. Vi erbjuder allt från standardlösningar till specialkonstruktioner.

Arbetstält från Hallgruppen som väderskydd och lagertält

Hallgruppens arbetstält kan användas för en mängd olika områden, men de lämpar sig extra bra som skydd mot väder och vind på byggarbetsplatsen. Självklart fungerar de även som lagertält och materialtält. Andra användningsområden är:

  • Prefabtält
  • Försäljningstält
  • Takövertäckning under renoveringar och gjutarbeten
  • Totalövertäckning av broar

De arbetstält som finns att hyra och köpa hos oss kan utformas i olika storlekar, vilket gör det lätt att anpassa tältet efter de behov ni har på arbetsplatsen. Tälten har kraftiga aluminiumprofiler och tältduken är en flamskyddad PVC-duk som kan fås i många olika färger. Dessutom är arbetstälten enkla att transportera och montera. De är lyft-och öppningsbara, kan byggas på ställning och flyttas med kran. Detta gör dem mycket lättplacerade, även på komplicerade ställen. 

Hyra eller köpa arbetstält av Hallgruppen

Hallgruppens arbetstält är särskilt utformade för snabb och säker montering med alla de flexibla lösningar som en byggarbetsplats kräver. Våra arbetstält är perfekta för kortare uthyrning eller som permanenta lokaler. Vi har snabb leverans och ekonomiska lösningar som gör det möjligt för dig att hyra ett tält under en kortare eller längre period. Kontakta oss idag, på telefon eller via offertförfrågan här på hemsidan för att höra om vårt utbud och för mer information!