Hallar

Stålhall

Är du i behov av en stålbyggnad? Hallgruppens stålhallar används till allt från brandstationer, virkeslager, bilhallar och industrilokaler - med eller utan isolering.

Våra stålbyggnader är av högsta kvalitet och följer alla byggnormer och regelverk. Vi bygger stålhallar och travershallar med plåt eller sandwichpaneler och vänder oss till företag och kommuner. Självklart är vi CE certifierade. 

Att planera en byggprocess är en tidskrävande uppgift och det är många regelverk att förhålla sig till. Då kan det vara enkelt och skönt med en totalentreprenad. Våra erfarna montörer, montageledare och konstruktörer hjälper dig med ett tryggt och säkert projekt hela vägen. 

Vi på Hallgruppen är flexibla när det kommer till lösningar av våra olika stålbyggnader. Vi har självklart även standardlösningar om du föredrar det. Vi levererar både sadeltak och pulpet-takkonstruktioner, och vi levererar även interiör till stålhallen om så önskas. 

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Våra stålhallar passar som:

Industrihall - Industribyggnad - Affärslokal - Försäljningshall - Lagerlokal - Lagerhall - Produktionshall - Verkstadshall - Logistikhall - Verksamhetslokal - Padelhall - Rackethall - Bollhall - Sporthall - Travershall  

Lagerhall
Kontorslager
Case-images-tromso-02
Case-images-anthracite-01
Vill du at vi skall kontakta dig?
Vi hjälper dig!