Hallar

Behöver du en ny produktionshall eller mer lagerplats? En tälthall kan användas till en mängd olika ändamål. Vi levererar Bulkhallar, Idrottshallar, Lagerhallar, Tälthallar, Isolerade hallar, Hamnlager, Maskinhallar, Travershallar, Plasthallar och mycket mer.

Hallgruppens hallar och lager är särskilt utformade att klara de hårda krav som ställs med snö-zoner och vindlaster i krävande terränger. Självklart är vi CE certifierade.

Hallarna kan skräddarsys efter dina unika behov med hänsyn till längd, bredd, höjd och material. Våra duktiga arkitekter, konstruktörer, montörer och rådgivare hjälper dig igenom projektet från inledande design med plan- och fasadritningar till byggnation och montering av hallen.

Hallgruppens varmgalvaniserade stålhallar är kraftiga och motståndskraftiga. Hallarna förankras antingen med jordspett i varje fotplatta, expansionsbultar, betongplintar eller en kombination av dessa. Våra tälthallar kan b.la. monteras på grus, asfalt, betong och stål.

Hallgruppen lägger stor vikt i att ge våra kunder den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen och vår flexibla organisation och stora nätverk gör att vi kan leverera produkter av hög kvalitet med korta leveranstider. Vi förstår att alla verksamheter har unika behov och vi tillhandahåller bra finansieringslösningar med kundanpassade lösningar.

Våra rådgivare hjälper dig att hitta en lösning som passar just din verksamhet – och budget.