Investera i hallar för produktion eller logistik

Behövs det en ny produktionshall eller mer lagerutrymme för företaget? En tälthall kan användas till en mängd olika ändamål och är ett praktiskt sätt att utöka utrymmet. Vi levererar bulkhallar, idrottshallar, lagerhallar, tälthallar, isolerade hallar, hamnlager, maskinhallar, travershallar, plasthallar och mycket mer.

Våra hallar kan fås standardiserade eller arkitektritade och detta beror helt och hållet på vilka behov företaget har. Hallgruppens hallar och lager är dessutom särskilt utformade för att klara av de hårda krav som ställs på hallar med snö-zoner och vindlaster i krävande terräng. Självklart är vi CE-certifierade.

 

Arkitektritade hallar och standardiserade hallar

Hallarna kan skräddarsys efter företagets unika behov, och vi kan ta hänsyn till längd, bredd, höjd och material. Vi har ett team med duktiga arkitekter, konstruktörer, montörer och rådgivare som gärna hjälper dig genom hela projektet, från inledande design med plan- och fasadritningar till byggnation och montering av hallen på plats. Vill ni istället ha en standardiserad hall med redan satta mått och material så löser vi även det. Hallgruppens varmgalvaniserade stålhallar är kraftiga och motståndskraftiga. Hallarna förankras antingen med jordspett i varje fotplatta, expansionsbultar, betongplintar eller en kombination av dessa.

Våra tälthallar kan b.la. monteras på grus, asfalt, betong och stål.

 

Hyr eller köp hallar anpassade efter behov

Vi på Hallgruppen lägger stor vikt vid att ge våra kunder den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen, oavsett om du väljer en standardiserad hall eller en arkitektritad sådan. Vi har genom åren skapat en flexibel organisation och byggt upp ett stort nätverk, vilket gör att vi kan leverera produkter av hög kvalitet och att vi har korta leveranstider.

Vi förstår att alla verksamheter har unika behov och vi tillhandahåller bra finansieringsalternativ med kundanpassade lösningar. Våra rådgivare hjälper dig gärna att hitta en lösning som passar just din verksamhet – och budget. Kontakta oss gärna via offertformuläret här på hemsidan eller via telefon när du har frågor om våra hallar så berättar vi mer!