Utöka lagerytan med ett lagertält från hallgruppen

Hallgruppen levererar lagertält i olika storlekar och utformningar till såväl den mindre som den större arbetsplatsen. Behöver ni endast en lagerhall med ställning och tak? Eller krävs det ett stort lagertält med väggar och öppningsbara dörrar? Du kan både hyra och köpa lagerhallstält av oss – allt för att det ska bli så praktiskt som möjligt för dig.

Praktiska lagertält som löser logistiska problem

Hallgruppens lagertält är utformade för att kunna monteras snabbt och säkert. Våra lagerhallstält har alla de flexibla lösningar som en byggarbetsplats eller ett logistikföretag kräver. Våra lagertält kan göras i såväl standardlösningar som i specialkonstruktioner. Gemensamt för de tält vi erbjuder är dock att de kommer med stabila och kraftiga aluminiumprofiler som står pall för väder och vind. Tältduken är gjord i flamskyddad PVC och kan fås i flera färger – perfekt för att passa in med företagets färger. Dessutom är tälten enkla att transportera och montera, de är lyftbara och kan öppnas, de kan byggas direkt på en ställning och flyttas med kran. Detta gör att vi får en flexibilitet som krävs för byggbranschens ofta komplicerade arbetsplatser.

Hyr eller köp lagerhallar och lagertält av oss

Funderar du på att skapa en lagerhall eller vill du hellre satsa på ett stabilt lagertält? Vi på Hallgruppen har lång erfarenhet av tältlösningar, och hjälper dig gärna att arbeta fram en passande lösning för dina behov – oavsett om det gäller ett större lagertält eller ett mindre.Hos oss hittar du kvalitativa och rejäla tält som håller för väder och vind, och som skyddar både dig, dina anställda och det du behöver lagerföra. Vi har även ekonomiska lösningar som ger dig möjlighet att antingen köpa eller hyra ett lagertält under en begränsad period – ett alternativ som kan vara värt att tänka på om du behöver en lagerlösning under en kortare tid.

Kontakta oss via telefon eller genom offertförfrågan här på hemsidan så berättar vi mer!

 

Valmöjligheter

Bredd Höjd Längd Storlek Lyftbart Flyttbart Färg Isolerad Duk Stålplåt Sandwichkasetter

Tillval

Avfuktning Belysning Ventilation Värme Golv Portar Dörrar Logotryck Slussar