Ett stort eventtält från Hallgruppen inrett för en konferens med runda bord och vikstolar. Tältet är upplyst med scenljus och flera skärmar visar bilder. Dukningarna är elegant arrangerade med glas och servetter.
Ett rymligt evenemangstält med vita tak och väggar, fullt av stolar och bord dekorerade med belysning och blommor, perfekt för en stor samling.
En modern konferenslokal från Hallgruppen med rader av grå stolar framför en projektorskärm, omgiven av glasväggar och ljusinsläpp från fönster.
En konferenssal från Hallgruppen med stolar arrangerade runt ett stort U-format bord, förberett för ett möte med vattenflaskor och skrivmaterial.
En enkel, grå fällstol från Hallgruppen, designad för enkel transport och förvaring, perfekt för evenemang och tillfälliga sittplatser.
En grå fällstol från Hallgruppen, hopfälld för att visa dess kompakta design och förvaringsmöjligheter.
En modern, grå fällstol från Hallgruppen med perforerat ryggstöd, som ger god ventilation och komfort under längre sittningar.
En samling av olika stolar från Hallgruppen, som visar mångfalden av sittplatslösningar för olika typer av evenemang och möten.

Möbelserien ZOWN består av flera olika produkter. Klappbord i fler än 30 olika varianter och utformningar. Klappstolar och bänkar i fler än 20 olika varianter. Alla med olika typer av egenskaper. Textilserien består av allt från bordsdukar, överdrag till stolar, servetter, till dekorativa dukar i regnbågens alla färger med olika former och uttryck. Varje tyg anpassas speciellt till varje enskild produkt.

Exempel på klappstolen ZOWN ALEX som är vår absoluta storsäljare:

  • Maximal belastning 190 kg
  • Klappstol i polyeten och pulverlackerat stål.
  • Vikt: 2,75 kg
  • Längd: 45 cm, Bredd: 44 cm, Höjd: 80 cm