Om oss

Hallgruppen är en av Europas största leverantörer av hallar och tält, samt en totalentreprenör inom byggprojekt. Hallgruppen etablerades 2015 och har sitt huvudkontor norr om Oslo, Norge.

På kort tid har vi även etablerat oss i Sverige, Danmark, Lettland, Tyskland, Finland, Irland, Storbritannien och Polen. Med över 190 medarbetare på för närvarande 19 kontor levererar vi våra produkter till cirka 80 länder utspridda över alla kontinenter.

Hallgruppen utvecklar och levererar både permanenta och tillfälliga tält, hallar och byggnader. Vi erbjuder flexibla och innovativa lösningar till såväl offentliga som privata företag och organisationer. Hallgruppen erbjuder företag flexibilitet, trygghet och rätt produkter för att tillgodose både kortsiktiga och permanenta behov. Utöver hallar, tält och byggnader är Hallgruppen leverantör av presenningar, möbler och tillbehör för event, beredskap och bistånd.

Med ingenjörsavdelning under eget tak har vi all kompetens vi behöver för att kunna utveckla och leverera produkter anpassade efter kundens behov och budget, vare sig det handlar om en standardlösning eller en lösning helt anpassad efter kunden.

Ingenting är omöjligt

Hallgruppen sticker ut från andra leverantörer. Hos Hallgruppen hittar du nämligen extremt energiska, innovativa och kunniga personer som lägger stort engagemang i våra produkter, branschen i stort och självklart våra kunder. Vi älskar helt enkelt det vi gör!

Hallgruppen ser lösningar där andra ser problem. Vi är kända för att vara en innovativ leverantör som är följsamma när förutsättningarna förändras. Vi har kapaciteten att fatta snabba beslut, vilket gör att processerna flyter på effektivt och smidigt. Utöver detta jobbar vi kontinuerligt med att hålla en god lagerkapacitet och rätt mängd varor på lager, allt för att mötet med Hallgruppen ska bli en positiv upplevelse för såväl kunder, leverantörer och medarbetare.

Respekt, Sammanhållning, Ärlighet

Inom Hallgruppen har vi tre värderingar som vi alltid strävar efter att upprätthålla. Dessa visar både vilka vi vill vara som människor och som leverantör.

  • RESPEKT för varandra, kunderna och produkterna. Vi accepterar att alla är olika.
  • SAMMANHÅLLNING i medgång och motgång. Vi ser lösningar framför problem och strävar mot att alltid leverera på topp.
  • ÄRLIGHET – mot varandra och kunderna. Vi är leverantören och samarbetspartnern du kan lita på.

Hälsa, miljö och säkerhet

Vårt ”every day”-mantra är att alla som jobbar med eller för oss ska kunna gå hem varje dag utan skador eller belastningar.

Vi är tydliga och kompromisslösa i vår inställning till hälsa, miljö och säkerhet. Vi ska planera och utföra vårt arbete så att det inte uppstår några skador på vare sig människor, maskiner eller miljö. Vi kan endast uppnå detta mål om alla, både på individuell och kollektiv nivå, ansvarar för att efterleva vårt HMS-arbete i alla våra projekt.