Hallar

Isolerad tälthall

Hallgruppen erbjuder ett brett sortiment av isolerade tälthallar. Normalt används en isolerad hall till förvaring av temperaturkänsliga produkter och varor med specifika krav på kylning, uppvärmning eller miljö.

Hallgruppen tillhandahåller flexibla och isolerade hallar med flera fördelar gentemot andra isolerade byggnader. Våra isolerade hallar är lätta att transportera och montera, dom är återvinningsbara och är därför ett bra alternativ för dig som önskar ta ansvar för miljön.   

Hallen består av en varmgalvaniserad stålkonstruktion som kläs med en PVC-duk. Om tälthallen endast behövs till ett tillfälligt projekt kan det räcka med att komplettera med en enkel innerduk för isolering. Innerduken fäster vi på undersidan av takstolarna vilket skapar en luftkudde som fungerar som en enklare isolering. Önskar du en mer permanent lösning rekommenderar vi istället en isolerduk. Isolerduken består av dubbla lager duk som omsluter ett isoleringsmaterial. Denna duk finns i två tjocklekar, 45 mm (U-värde 0,8) eller 90 mm (U-värde 0,38). 

Båda alternativ ger en mycket kraftig motståndskraft mot fukt och reducerar kondens. Vi erbjuder även kompletterande tillbehör och system som säkerhetsställer att dina varor förvaras på rätt sätt.

F_avfuktad_isolerad
F_TB_J_haller
F_isolerad
Vill du att vi ska kontakta dig?
Vi hjälper dig!