Hallar

Köp eller hyr en lagerhall i form av ett effektivt tält

Att skapa nya logistiklösningar behöver inte innebära dyra permanenta lokaler som kanske inte längre behövs om ett par år. Hallgruppens lagertält är flexibla och kan levereras i standard- och specialstorlekar som är speciellt anpassade efter dina önskemål och specifikationer.

Hallarna går snabbt att montera upp och att montera ned. Våra lagerhallstält är rymliga och har en väl tilltagen takhöjd. Det ljusa taket och takhöjden ger en sund och effektiv invändig arbetsmiljö. Hallarna utrustas med en högkvalitativ PVC-duk som ytterligare bidrar till effektiviteten och flexibiliteten.

Hur hallen ser ut från utsidan är flexibelt, och vi kan anpassa duken till exempel efter företagets färger. Även hur in- och utgångar som till exempel portar och dörrar till lagertältet utformas är flexibelt. 

F_gbg_hamn

Olika behov kräver lagertält med olika lösningar

Att forma en effektiv logistik krävs inom såväl logistikbranschen som övriga branscher. Dock kan behoven av logistiklösningar se väldigt olika ut, beroende på vilken bransch man tillhör. Det som dock är gemensamt inom olika branscher är att det krävs effektiva ytor och högt i tak för att skapa funktionella lagervolymer.

Att investera i en lagerhall i form av ett tält ger möjlighet till flexibilitet och effektivitet. Att montera ett lagertält tar kort tid och kräver inga stora investeringar i förhållande till mer permanenta lösningar. Dagens konstruktioner ger också ett ytterst bra skydd mot väder och vind med en kraftfull PVC-duk som klarar väta utmärkt. 

F_TB_J_haller (2)

Hallgruppen skapar lagerhallstält utifrån era behov

Hallgruppen har en lång erfarenhet av att skapa lagerhallar i form av tält. Det går snabbt och smidigt, och du kan luta dig tillbaka. Vi levererar flera olika typer av lagerhallar till verksamheter som står inför logistiska utmaningar eller som i samband med t.ex. expansion har behov av extra lagerutrymme. Vi hjälper dig gärna att utforma den lösning som krävs för dina behov - med olika markförhållanden, väderförhållanden och lagerkrav.

Hör av dig till oss via offertförfrågan eller telefon så hjälper våra duktiga ingenjörer, arkitekter och rådgivare dig genom hela projektet från inledande design till uppsättning och montage av det nya lagertältet! 

F_lagerhall
HGAW
F_lagerhall2
F_lagerhall_och_avfuktad (1)
Vill du att vi ska kontakta dig?
Vi hjälper dig!