Alla våra tält kan levereras i ett antal standardfärger och kan även präglas med kundens logotyp. Vi anpassar tältet efter dina önskemål. Alltifrån ramar till tryck upprätthåller högsta möjliga kvalitet och är utvecklade med marknadens senaste teknik. Kontakta oss idag så kommer vi överens om en lösning som passar just dig!

Exempel på användningsområden är:

  • Avskärmning och insynsskydd
  • Säkring av tekniska spår
  • Snabb etablering av en tillfällig ”ledningscentral”
  • Mässor eller föreläsningar
  • Övningar och träning

Lagerförda storlekar:

2×2 m, 3×3 m, 3×6 m, 4×4 m och 4×8 m lagerhålls i färgerna: vit, grå, sand, blå och svart. Specialfärger och storlekar kan levereras på begäran. Standardfärger levereras normalt inom 2–3 dagar och de kan antingen hämtas på vårt lager eller så ser vi till att leverera dem till dig.

Specifikationer:

Tak och väggar är tillverkade av en brandhämmande stark polyesterväv/-duk som är mycket resistent mot UV-strålar (600D UV). Sömmarna är tejpade på insidan för att vara 100 % vattentäta. På begäran kan tak och väggar kan även levereras i specialfärger och i EXTREME-kvalitet: duk av PVC. Väggarna monteras med kardborreband i takets kanter och har ett separat förstärkt kardborreband som fästs i tältbenen. Väggarna fästs i varandra med hjälp av en längsgående dragkedja. Pop up-/EasyUp-tälten kan användas under alla årstider, men vi vill göra dig uppmärksam på att de inte är konstruerade för att klara av belastning från snö på taket.

 

Valmöjligheter

Storlek Färg Proff Extrem

Tillval

Väggar Öppningar Vikter Lod Sandsäckar Regndal Golv Logo tryck