Med en idrottsanläggning från Hallgruppen säkerhetsställer du att träningsmiljön alltid är optimal, oavsett årstid. Våra hallbyggnader har ljusa och rymliga inomhusmiljöer med god akustik. Idrottslokalerna utformas efter dina behov med olika rum för garderober, omklädning, WC och dusch, kök och matplats. Vi har även en mängd tillbehör som möbler, belysning och annan inredning.

Självklart skräddarsyr vi din idrottsbyggnad med fasad i valfri färg och väggbeklädnad så som sandwichelement, underhållsfria fönster, dörrar, portar efter behov.

Hallgruppen erbjuder ett brett utbud av tjänster som nybyggnation, renovering, projektering och hjälp med bygglovsansökningar till kommunen. Alla våra byggnader har en lång livslängd, låga underhållskostnader och en god totalekonomi. Vi har en egen ingenjörsavdelning och civilarkitekt, och erbjuder totalentreprenad då vi ansvarar för hela projekteringen och samordningen genom hela projektet och ser till att din nya kontorsbyggnad uppfyller alla regelverk och byggnormer.

Kontakta oss så går vi igenom ditt byggprojekt tillsammans!