Användningsområdena är obegränsade och de passar för alltifrån våffelgräddning till tävlingar och träning. Gör som många andra idrottsklubbar, lag och föreningar, kända som okända, och köp ert nya tält från oss på Hallgruppen!

Vi kan utföra alla typer av profilering efter dina önskemål, från enklare logotryck till heltryck på väggar och tak. Pop up-ramen är tillverkad av aluminium. Ytan är silverfärgad och glansig. Aluminium erbjuder utmärkt korrosionsbeständighet och hållbarhet, till skillnad från ramar av stål. Pop up-ramen levereras ihopvikt som ett ”dragspel”, utan några lösa delar och skenor. Pop Up-/EasyUp-tält kan användas under alla årstider.

Profileringen upprätthåller bästa möjliga kvalitet tack vare att vi använder oss av den senaste trycktekniken på marknaden. Den ska alltså inte förväxlas med enklare kopior på marknaden.

Lagerförda storlekar:

2×2 m, 3×3 m, 3×6 m, 4×4 m och 4×8 m lagerhålls i färgerna: vit, grå, sand, blå och svart. Specialfärger och storlekar kan levereras på begäran. Standardfärger levereras normalt inom 2–3 dagar och de kan antingen hämtas på vårt lager eller så ser vi till att leverera dem till dig.

Valmöjligheter

Storlek Färg Proff Extrem

Tillval

Väggar Öppningar Vikter Lod Sandsäckar Regndal Golv Logotryck