Hallar

Investera i en pvc-hall och öka lagerutrymmet

Har verksamheten vuxit snabbt? Står du plötsligt inför en logistisk utmaning och behöver en stor lagerlokal snabbt? Lösningen stavas en PVC-hall från Hallgruppen. Vi har både nya och begagnade plasthallar för såväl uthyrning som köp, och hjälper dig gärna med val av hall.

Våra plasthallar är smidiga att placera på såväl projektarbetsplatsen som på den permanenta arbetsplatsen. På så sätt kan du praktiskt lösa logistiska utmaningar, t.ex. när ni åtagit er ett stort uppdrag och behöver extra utrymme på bygget. Hyr du en plasthall slipper du dessutom permanenta extrakostnader.

F_lagerhall_avfuktad_isolerad (7)

Skapa rymliga förvaringslokaler med en plasthall

PVC-hallar är en bra och kostnadseffektiv lösning och kan användas både som temporära eller permanenta byggnader. Detta gör dem till en smart lösning när du behöver flexibilitet, till exempel om du vill kunna flytta på hallen vid behov. Hallgruppens PVC-hallar är flexibla och kan levereras i både standard- eller specialstorlekar. Specialstorlekarna anpassar vi efter dina önskemål och specifikationer. Alla våra lagerhallar är rymliga och har en väl tilltagen takhöjd. Detta ger en ljus, sund och effektiv arbetsmiljö, vilket kan minska risken för arbetsskador och höja effektiviteten. Hallarna förses med en PVC-duk av hög kvalitet som klarar påfrestande väder- och vindförhållanden.  

F_lagerhall (2)

Hyr eller köp PVC-hallar av en trygg leverantör 

Hallgruppen levererar flera olika typer av plasthallar till verksamheter som står inför logistiska utmaningar eller som i samband med t.ex. expansion har behov av extra lagerutrymme. Här är det dina önskemål och behov som står i centrum. Vi har ett team av duktiga arkitekter, ingenjörer och rådgivare som gärna hjälper dig igenom hela projektet - från inledande design till uppsättning och montage av din nya PVC-hall. Hos oss kan du både hyra och köpa plasthallar. 

Hör av dig till oss via telefon på +46 10 498 41 00 eller kontakta oss via offertförfrågan här på hemsidan för mer information

 

F_PVC_hamn
F_Moelven
F_Ingarp
Vill du att vi ska kontakta dig?
Vi hjälper dig!