Hallar

Tälthallar för olika typer av projekt

En tälthall är en flexibel lösning när verksamheten genomgår snabba förändringar och det finns logistiska behov att tillfredsställa. Fördelen med tälthallar är just flexibiliteten - man kan montera, demontera, utöka eller förlänga hallen, vilket gör den utmärkt att använda i olika projekt som till exempel lagerhall eller vid vägarbeten.

Hos oss på Hallgruppen får du ytterligare flexibilitet genom att du kan köpa eller hyra en tälthall till bra pris. Du kan dessutom välja en isolerad eller oisolerad tälthall – optimerad för vårt påfrestande nordiska klimat. 

F_Talthall

Tälthallar ger ett flexibelt och effektivt väderskydd

En tälthall ger ett snabbt och effektivt skydd mot väder och vind - såväl när det blåser som när det snöar och regnar. Väljer du dessutom en isolerad tälthall håller sig temperaturen inne i tälthallen behaglig året om, och du kan reglera temperaturen enligt önskemål. Detta skapar tydliga fördelar gentemot om materialet hade legat oskyddat ute, vilket kan leda till förseningar i projekt.

Ytterligare en fördel med tälthallar är att de snabbt går att montera och demontera - något som kommer väl till pass i olika projekt där det ska gå snabbt att förflytta ett arbetsteam och byggmaterial till en ny plats. 

F_plasthall_logo

Köp eller hyr en isolerad tälthall till bra pris

En tälthall från oss på Hallgruppen är flexibel och kan levereras i både standard- och specialstorlekar. När du får konsultation av oss ser vi till att du får en rymlig och funktionell tälthall utifrån dina behov.

Gemensamt för alla våra hallar är dock en väl tilltagen takhöjd vilket ger en ljus, effektiv och hälsosam miljö att arbeta i. Våra tälthallar monteras med en PVC-duk i hög kvalitet, gjord för att klara av påfrestande vind- och väderförhållanden.

Du kan välja om du vill ha en isolerad tälthall, om den ska vara temporär eller permanent, och om du vill hyra eller köpa tälthallen - alltid till ett bra pris.

Vi har duktiga ingenjörer, arkitekter och rådgivare som bistår dig genom hela projektet. Kontakta oss via telefon eller offertförfrågan så berättar vi mer!

F_Moelven
F_Talthall_02
Vill du att vi ska kontakta dig?
Vi hjälper dig!