Arbetstält

Hyr väderskyddet och undvik krångel

Genom att hyra väderskydd och arbetstält istället för att köpa slipper du förvaring och underhåll när arbetstältet inte används, och du är inte heller låst till en viss storlek på tält eller väderskydd. Dessutom slipper du tråkiga och oförutsedda kostnader som ofta uppstår då delar kommer bort vid upp- och nedmontering eller lagring.

Hallgruppen hyr ut begagnade väderskydd som är anpassade för alla de krav som gäller där de ska monteras. Skydden har en kraftig konstruktion och det är en lång livslängd på tältdukarna. Du kan dessutom skräddarsy väderskyddet så att det passar just ditt projekt. Här hjälper vi er gärna med vilket typ av skydd och vilken storlek som passar just ert bygge.

F_overtackning

Skydda byggprojektet från väder och vind med väderskydd och slipp förseningar och skador

Idag inser fler och fler fördelarna med att sätta upp ett väderskydd på arbetsplatsen. Att arbeta i en väderskyddad miljö innebär stora möjligheter till att öka produktiviteten och effektiviteten. Genom att hålla bygget torrt och väderskyddat kan man arbeta vidare när årstidernas växlingar annars hade hindrat detta. På så sätt kan man hålla en tidsplanering som i annat fall kanske hade fallerat. En annan stor fördel är den minskade risken för fuktskador. 

Olika byggprojekt kräver olika väderskydd, och därför finns det en stor fördel i att just hyra sitt väderskydd. På så sätt kan man ge precis det nödvändiga skydd som bygget kräver - oavsett om väderskyddet ska användas som materialtält, takövertäckning eller till ett gjutarbete. 

F_arbetstalt

Praktiska väderskydd att hyra

Hos oss på Hallgruppen kan du hyra väderskydd för olika syften, men de har alla gemensamt att de är utformade med kraftfulla och stabila aluminiumprofiler. De kommer dessutom med flamskyddad PVC-duk. Utöver ökad effektivitet och minskad risk för fuktskador ger väderskydd även ”mjuka” värden. På en torr arbetsplats blir arbetsmiljön bättre, och risken för arbetsskador minskar. 

Att hyra arbetstält och väderskydd behöver inte innebära att du hyr ett stort tält som kräver en dag för montering. Vi på Hallgruppen har även andra typer av väderskydd att erbjuda, ex.

  • Lagertält
  • Hantverkstält
  • Presenningar
  • Väderskydd
  • Industritält

Ring +46 10 498 41 00 eller skicka en offertförfrågan här via hemsidan. Vi hjälper er gärna att hitta rätt lösning för just ert byggprojekt. 

F_isolerad (3)
Vill du att vi ska kontakta dig?
Filer
Vi hjälper dig!