Evenemang

Evenemangstält

Hallgruppen levererar stora evenemangstält av kraftig aluminium och tältduk i PVC. Tälten kan fås i olika bredder och kan förlängas med moduler för anpassad längd. 

Evenemangstälten kännetecknas av att de har stor takhöjd och rymliga ytor invändigt med hjälp av invändiga pelare eller tältben. Denna tälttyp används ofta till större arrangemang som exempelvis konserter där våra Easy Up tält blir för små. Färgen på tälten är ofta vit, men andra färger kan tas fram på beställning.

Vi kan skräddarsy evenemangstälten helt efter dina behov. 

Ta kontakt med oss idag för ett tältsnack!

F_TB_J_event

Teknisk info:

- Evenemangstälten kan förlängas med 3 eller 5 metersmoduler, och det samma gäller för förlängning av bredden på tältet. Exempel på tältbredder kan vara 6, 9 och 12m som då har fölängningsmoduler på 3m. Tält med bredderna 10, 15, 20, 25, 30 m eller mer kan förlängas på längden med 5m moduler. Vägghöjd på tältet kan vara 2,30m, 3m, och 4m.

- Ett exempel på ett evenamngstält kan då vara 9x21 m med en vägghöjd på 2,30m. Ett annat exempel kan vara ett större tält på 20x30m med en vägghöjd på 3 eller 4 m.

Hur stort tält behöver jag? 

En tumregel kan vara att utgå från att ca. 1m2 tält per person behövs. Finns det även behov för en scen, bar, garderob eller extra mingelområde behöver tältet anpassas i storlek till detta.

F_great_stand
F_eventtalt (4)

Användningsområden för evenemangstälten:

Stora evenemang och arrangemang, utställningar, mässor, partytält, kulturarrangemang, festivaler, offentliga arrangemang och idrottsarrangemang

Vi levererar även tillbehör som: 

Zown möbler, bord och stolar, klappbord och klappstolar, plastgolv, bankettstolar och bankettbord, dukar och klädsel till möbler m.m. 

F_eventtalt (3)
Vill du att vi ska kontakta dig?
Vi hjälper dig!